Corona fase 2

Beste ouder,

In de strijd tegen het nieuwe coronavirus verstrengt de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen voor de bevolking vanaf vandaag, 18 maart om 12 uur. De lessen blijven tot de paasvakantie geschorst en de scholen blijven enkel open voor noodopvang.

Tijdens de schooluren staat in onze school een leerkracht in voor de noodopvang van leerlingen.
Nu de piek van de epidemie dichtbij komt, willen wij ook in onze schoolopvang de gezondheid van onze leerlingen en personeelsleden maximaal beschermen.

In de nieuwe maatregelen draagt de Nationale Veiligheidsraad de bevolking op om zoveel mogelijk thuis te blijven. Wij herhalen daarom onze oproep naar u:

De noodopvang op school blijft enkel bestemd voor gezonde kinderen van ouders die werken in de gezondheidszorg of in essentiële publieke sectoren.
Aan ouders die thuis werken vragen wij dat u uw kinderen ook thuis opvangt.

Beste ouder, in naam van onze school danken wij u voor uw medewerking.
Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke weken.

Bij nieuwe maatregelen van de overheid ontvangt u opnieuw van ons een bericht.
Samen sterk tegen het Coronavirus!

Met vriendelijke groet in naam van het schoolbestuur
Francine Hardeman, voorzitter
Nancy Luypaert, directeur Trip Trap