Aanmelden 2020-2021

Beste ouders,

Wij willen jullie er graag aan herinneren dat de aanmeldingsperiode voor schooljaar 2020-2021 bijna op zijn einde loopt. Nog tot en met dinsdag 31 maart 2020 (12u) kan u uw zoon of dochter aanmelden via aanmelden.dilbeek.be.

Niettegenstaande de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan zullen wij de gewone aanmeldperiode en procedure aanhouden. Enkel op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat iedereen ook op de vooropgestelde datum het resultaat van de aanmelding zal krijgen. Indien u nog vragen of hulp nodig hebt bij uw aanmelding kan u steeds mailen naar aanmelden@dilbeek.be of contact opnemen met 02/451.43.53.

Graag zetten we nog eens op een rijtje wie moet aanmelden:

• Kleuters geboren in 2018 : Alle kinderen geboren in 2018 moeten zich aanmelden, ook indien zij tijdens het schooljaar 2020-2021 nog niet naar school mogen (pas vanaf de leeftijd van 2 jaar en 6 maanden mogen de kinderen naar school).
  • Kinderen die overstappen van de 3 de kleuterklas naar het 1 ste leerjaar van een school zonder lager onderwijs: klein klein kleuterke, Savio en Trip Trap
  • Kinderen die van school willen veranderen
  • Kinderen die nog op een wachtlijst staan van vorig jaar

Met vriendelijke groeten,